Deze website maakt gebruik van cookiesVoorwaarden

Tips

Waarom zachte vloerbedekking?

Ga je binnenkort verhuizen of ben je toe aan een metamorfose? De vloer is de basis voor je interieur en bepaalt in grote mate de sfeer in huis. Er zijn veel redenen om te kiezen voor zachte vloerbedekking. We zetten ze even voor je op een rijtje.

  1. Past bij elke woonstijl.  Met de grote variatie in alle Desso Home collecties is er altijd wel een die past bij jouw persoonlijke woonstijl. Bekijk onze pinterest borden voor inspiratie https://www.pinterest.com/dessohomenl/
  2. Gezellige sfeer. Met tapijt geef je direct een gevoel van warmte aan je interieur en creëer je en gezellige sfeer in huis. 
  3. Veilig. Kinderen spelen graag op de grond. Met zachte vloerbedekking is dat veiliger. Ze glijden niet uit en het speelgoed maakt geen lawaai op de grond.
  4. Positief effect op de akoestiek. In een moderne woonomgeving met veel harde materialen heeft zachte vloerbedekking een positief effect op de akoestiek. Ook fijn voor op de trap.
  5. Ruimtelijk effect. Tapijt is uitermate geschikt voor het benadrukken van bepaalde ruimtelijke aspecten. De kleur, de hoogte van de pool of het dessin kunnen een kamer optisch langer of breder, hoger of lager doen lijken.
  6. Veel keuze in kleur. Tapijt is er in alle kleuren van de regenboog. Van beton grijs tot natuurlijk groen en van tijdloos naturel tot trendy blauw.
  7. Het is gewoon lekker! Je kunt je er iets bij voorstellen: je wordt wakker en je stapt uit bed. Wat wil je liever: met je blote voeten op een koude vloer of op heerlijk zacht tapijt?
  8. Kamerbreed of kleed. Wist je dat je uit al onze kamerbrede collecties zelf een kleed op maat kunt samenstellen? Van afmeting tot randafwerking. Bekijk onze vloerkledenplanner
  9. Tapijt is uitstekend te reinigen. Maar gebruik wel een correct reinigingsmiddel. In onze vlekkenwijzer lees je er alles over. Ook kun je een onderhoudsadvies aanvragen afgestemd op jouw persoonlijke situatie: http://bit.ly/1JPZehy
  10. Duurzaam. Wij gebruiken en ontwerpen materialen en producten zo dat ze goed zijn voor het milieu en de menselijke gezondheid. Veel van onze tapijtcollecties kunnen worden geretourneerd en de materialen kunnen worden gerecycled voor nieuwe hoogwaardige producten.  Lees hier meer over op: http://www.desso.nl/c2c-corporate-responsibility/cradle-to-cradle-mijlpalen/

Overzicht Tips & trends