Deze website maakt gebruik van cookiesVoorwaarden

Tips

Vakantie in eigen huis

De meivakantie staat voor de deur. Kies jij ervoor om op vakantie te gaan of blijven jullie lekker thuis? Geen nood, ook in eigen huis is het prima toeven. Je brengt het buitenland gewoon naar je eigen interieur. De Scandinavische woonsfeer is razend populair in België. 

We zijn gek op de eenvoud, het minimalisme en de functionaliteit van de Scandinavische woonsfeer. Licht hout voert de boventoon. Grijs- en natureltinten worden tot leven gewekt met accenten in pastel. Dat gebeurt ook in het vloerkleed waarin lichtroze garens het paarsige grijs laten opleven. Dat geeft legio combinatiemogelijkheden voor de inrichting. In de styling kies je zelf waar je de focus op legt: donker of licht.

Spelen, ontspannen en genieten

De Denen geloven dat een mooi interieur het leven beter maakt. Voor gelukkig en gezond wonen hebben ze zelfs een woord:hygge. Niet alleen meubels en licht dragen bij aan een gezond binnenklimaat, zo ook AirMaster® voor Home tapijt. De speciale vezels nemen fijnstof uit de lucht op en houden dit vast waardoor het niet telkens opdwarrelt en ingeademd wordt. Dat zorgt voor een fijnere omgeving op in te spelen, ontspannen en te genieten. Vakantie in eigen huis is zo gek nog niet!  

 

 

Overzicht Tips & trends