Deze website maakt gebruik van cookiesVoorwaarden

Tips

Nieuw kleurenpalet!

Maak kennis met de nieuwe kleuren in de  Desso Conga tapijt collectie. Een palet met 12 eigentijdse tinten maakt dat deze tapijtcollectie past bij de meest actuele woonstijlen. Combineer stijlvol design met klassieke kleuren zoals Burgundy of Taxusgroen. In de industriele woonsfeer past een stevige Denim of stoer Grijs tint. De tijdloze naturellen voelen zich thuis in de Scandinavische stijl terwijl je met Oker kleur bekent in een meer uitgesproken en trendy interieur.

Praktisch comfort in huis

Het robuuste Conga tapijt met karakteristieke hoog-laag structuur past in elke ruimte in huis. Van de woonkamer tot de slaapkamer en van de thuiswerkplek tot de kinderkamer. Maar deze collectie is ook uitermate geschikt voor op de trap. Conga is sterk en makkelijk in onderhoud. Naast kamerbreed kun je kiezen voor een vloerkleed op maat. Daarmee geef je warmte en comfort aan een ruimte met een vlakke vloer.  

Foto: Moodboard Desso Conga collectie met dank aan Haymes, Molteni, Cassina, B&B Italia, Cole&Son, Supergrau, Rebecca Willer. 

 

Overzicht Tips & trends