Deze website maakt gebruik van cookiesVoorwaarden

Nieuws

Aandacht voor rood design in Milaan

Rood is hot! Naast ons project 're-vive', waarbij designduo rENs Desso tapijt op ambachtelijke wijze voorziet van een rode kleur, is er tijdens de designweek in Milaan nog meer roodgekleurd design te zien. We lichten een aantal ontwerpen voor je uit:
 

 

  • Japanse studio h220430 ontwierp een rode fauteuil die eruit ziet alsof hij in de lucht wordt gehouden door ballonnen (eveneens rood van kleur). Het meubel wordt voor het eerst gepresenteerd in Milaan, in Ventura Lambrate. Het geheim van deze schijnbaar zwevende stoel? Hij wordt aan de muur gemonteerd!
  • Multifunctioneel is de Ludovica door Italiaanse designstudio Zanocchi & Starke. Het is namelijk zowel een boekensteun als lamp, bedoeld als accessoire voor op het bureau. Uiteraard in opvallend rood.
  • De Zweedse studio Big-Game presenteert tijdens de designweek in Milaan een kapstok - tevens fotodisplay - voor het Deense merk Hay. Deze BEAM coat rack stelt de gebruiker in staat zoveel haakjes aan de basis te bevestigen als nodig. Tegelijkertijd is de kapstok decoratief, doordat je er kaarten en foto's op kunt exposeren.

Meer rood? Kijk dan eens op ons Pinterest board!  http://www.pinterest.com/dessohomenl/rood-by-rens-desso-home/ "
 

 Overzicht nieuws & Acties