Deze website maakt gebruik van cookiesVoorwaarden

Nieuws

Ontdek Studio Nature

Een botanisch interieur is een van de belangrijkste woonmodetrends van het moment. Ontspannen gaat het beste in de natuur. Als je die natuur niet in kunt, dan haal je hem in huis. Benader de woonkamer eens als een landschap. Met het aardse kleurenpalet van de nieuwe Studio Nature tapijtcollectie leg je een comfortabele en praktische basis. Combineer met veel groen en maak van je huis een plek om op adem te komen.

Woonmodetrend: een botanisch interieur

Ontspannen gaat het beste in de natuur. Als je de natuur niet in kunt, dan haal je hem in huis. Benader de woonkamer eens als een landschap. Met het aardse kleurenpalet van de nieuwe Studio Nature tapijtcollectie leg je een comfortabele en praktische basis. Combineer met veel groen en maak van je huis een plek om op adem te komen. 

De stoere, gestructureerde Studio Nature tapijtcollectie doet met zijn matte uitstraling in natuurlijke tinten denken aan sisal, het weefsel van de Agave sisalana. Door hedendaagse innovatie zijn garens ontwikkeld die zo sterk zijn dat dit tapijt geschikt is voor 'high traffic' plekken in huis, zoals de overloop en de trap, maar ook zacht dat zorgt voor extra comfort in de woonkamer of de slaapkamer.

Overzicht nieuws & Acties