Deze website maakt gebruik van cookiesVoorwaarden

AirMaster® for Home

DESSO AirMaster® for Home voor schonere lucht in huis

Stof tot Nadenken!

De lucht die we inademen is van grote invloed op onze gezondheid. Omdat we gemiddeld 90% van onze tijd binnen doorbrengen, is een gezonde binnenlucht heel erg belangrijk. In onze huizen is fijnstof aanwezig, veel meer dan we vaak aannemen. Fijne stofdeeltjes zijn met het blote oog niet te zien, maar kunnen leiden tot ademhalingsproblemen. Vooral als u een harde vloer heeft, blijven die fijne stofdeeltjes ronddwarrelen, waardoor ze worden ingeademd. Veel mensen realiseren zich dat niet…

Hoe gezond wilt u wonen?

Om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren heeft Desso een nieuw innovatief tapijt ontwikkeld: DESSO Airmaster® for Home. Dit tapijt houdt fijne stofdeeltjes tot 8 keer beter vast dan andere vloeren. DESSO Airmaster® for Home zorgt er voor dat de hoeveelheid opdwarrelend stof, bijvoorbeeld door openzwaaiende deuren of spelende kinderen, sterk wordt verminderd. De fijne stofdeeltjes worden door de speciale garens vastgehouden tot de volgende stofzuigbeurt. Daardoor ademen we veel minder stof in en zorgen we voor een beter binnenklimaat.

DESSO AirMaster® for Home zorgt voor een gezonder binnenklimaat

Bij harde vloeren blijven fijne stofdeeltje opdwarrelen elke keer als iemand een deur opent of voorbij loopt. DESSO AirMaster® for Home is een uniek en gepatenteerd vloerconcept. Met DESSO AirMaster® for Home worden fijne stofdeeltjes opgevangen en vastgehouden tot de eerstvolgende stofzuigbeurt. Zo adem je minder stof in en zorgen we voor een gezonder binnenklimaat.

Infographics-AirMaster_NL.jpg